Speciaal van mij voor u ingepakt en verstuurd!

Assortiment

Happy Soap geschenk pakket

Happy Soap geschenk pakket

€ 8,26
Als je op zoek bent naar een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor je dagelijkse verzorgingsproducten, dan zijn Happy Soaps de perfecte keuze voor jou. Happy Soaps zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn verpakt in milieuvriendelijke verpakkingen, waardoor ze een gezonde en duurzame keuze zijn voor zowel jou als het milieu.

Het gebruik van Happy Soaps heeft talloze voordelen. Ten eerste zijn ze veganistisch en dierproefvrij, zodoende zorg je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de dieren en het millieu.

Ten tweede zijn Happy Soaps goed voor je huid en haar. Ze bevatten geen chemicalien die vaak in traditionele verzorgingsproducten worden aangetroffen.
Hierdoor kunnen huidirritaties en allergische reacties worden voorkomen. Bovendien zijn de Happy Soaps ontworpen om lang mee te gaan, wat betekent dat je er langer van kunt genieten en je uiteindelijk geld kunt besparen. Een happy soaps gaat wel drie keer langer mee dan een shampoo fles!

Al met al is dit pakketje geschikt voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven!

Product informatie

De shampoo bar uit dit pakketje heeft een heerlijke rozengeur. Naast de shampoobar bevat het pakketje ook een katoen/linnen zakje. Dit zakje is ideaal om je shampoo bar in te bewaren. Bijvoorbeeld als je shampoo bar gebroken is of je geen plek hebt in de douche om hem ergens neer te leggen. Je hangt het zakje bijvoorbeeld aan de kraan, zo droogt de shampoo ook weer op na het douchen. Het fijne materiaal zorgt er voor dat je het zakje ook als douche-spons kan gebruiken. Ook het zakje is 100% plasticvrij. 

Het pakketje word zorgvuldig verpakt en verzonden door onze deelnemers. Al onze pakketjes bevatten een 'Speciaal van mij' kaartje met daarop de naam van de deelnemer die het pakketje heeft samengesteld! 

Een persoonlijke wens toevoegen? Dat kan! Onze deelnemers vullen graag een flessenpostkoker of een persoonlijk kaartje met uw wens voor de ontvanger. Dit kunt u doen door onderstaand artikel toe te voegen aan uw winkelmandje.

Gerelateerde producten

hand-heart.svg

Handgemaakt

Ieder product is handgemaakt, uniek dus

users-plus.svg

Maatschappelijk verantwoord

Gemaakt door mensen met een beperking

icon voldoening 150.svg

Zinvol

Uw bestelling geeft onze deelnemers inspirerend werk

gift.svg

Speciaal van mij

voor u ingepakt en verstuurd