Speciaal van mij voor u ingepakt en verstuurd!

Assortiment

Boeketbommetje

Boeketbommetje

€ 5,96
Genieten van de kleine dingen, een vlinder die fladdert in de tuin, bloesem in de bomen, een veldje wilde bloemen..

De boeketbommetjes in dit pakketje zorgen voor nog meer kleur in jouw tuin en bovendien meer aantrekkingskracht voor vlinders/bijen en andere insecten! De kleine bommetjes bestaan uit klei, potgrond en bloemzaadjes. Je gooit de bommetjes ergens neer, of stopt ze in een pot, besproeit met wat water.. En na een tijdje ontpopt het bommetje zich tot een prachtig bloemenveldje!

Product informatie

Dit boeketbom-pakketje bevat een kokertje met 4 bloembommetjes, een kaartje met de tekst: 'Genieten' en een zakje met daarin uitleg hoe de bloembommetjes geplant kunnen worden. Het pakketje word zorgvuldig gemaakt en ingepakt door onze deelnemers. Al onze pakketjes bevatten een 'Speciaal van mij' kaartje met daarop de naam van de deelnemer die het pakketje heeft samengesteld! 

Een persoonlijke wens toevoegen? Dat kan! Onze deelnemers vullen graag een flessenpost koker met uw persoonlijke wens. Of maken een kaartje voor u op maat. Dit kunt u doen door een van de onderstaande artikelen toe te voegen aan uw winkelmandje. 

Bij het kopje 'opmerkingen' kunt u uw persoonlijke wens beschrijven. Daarna maken wij uw pakketje compleet met een unieke flessenpostkoker of persoonlijke kaartje. 

Gerelateerde producten

hand-heart.svg

Handgemaakt

Ieder product is handgemaakt, uniek dus

users-plus.svg

Maatschappelijk verantwoord

Gemaakt door mensen met een beperking

icon voldoening 150.svg

Zinvol

Uw bestelling geeft onze deelnemers inspirerend werk

gift.svg

Speciaal van mij

voor u ingepakt en verstuurd